Posturologija.

Ugotavljamo, kaj je vzrok za vašo nepravilno telesno držo.

Izboljša gibčnost telesa
Zmanjša bolečine
Izboljša telesno držo
Omogoča stabilnost in ravnotežje telesa

Kaj je TAOPATCH® START?

Je naprava, ki oddaja človeškemu telesu primerne fotone. Nenehno spodbuja nevralgične točke, ki med seboj niso v ravnovesju, ne da bi se pri tem sproščala kakršna koli kemična snov.   Je inovativna tehnologija za zdravje in dobro počutje, ki temelji na sodobnih spoznanjih biofizike o zdravju in dobremu počutju. Izboljša propriocepcijo, ki je zmožnost zaznave in prepoznave položaja lastnega telesa v prostoru in zakrčenosti mišic, ne da bi pri tem uporabljali vid. Propriocepcija je bistvenega pomena pri kompleksnem mehanizmu nadzora gibanja.

Taopatch je medicinski pripomoček, ki oddaja telesu primerne fotone. Namestimo ga na specifične dele telesa, kar omogoči takoj izmerljivo uravnovešenje sistema. Omogoča poravnavo hrbtenice in položaj telesa, ustvarja stabilizacijo telesa, daje več energije. Primeren je za tiste, ki imajo težave z gibanjem, bolečinami v predelu vratu, hrbta in križa. Namestimo ga lahko tudi na druge dele telesa, kjer je izvor bolečine.

Naš organizem, je vsakdan izpostavljen stresu in ponavljajočim se slabim posturalnim navadam in telo jih v začaranem krogu nenehno ustvarja.

Taopatch® je preprost za uporabo, nosi se na treh ali več točkah telesa, tako tudi neprestano oziroma toliko časa, kot je potrebno. To nam omogoča, da dolgoročno ohranjamo pridobljeno posturalno ravnotežje, hkrati pa še dodatno podpremo preostale vrste ambulantnega zdravljenja.

Na telo ga fiksiramo z posebnim obližnim trakom. Odporen je proti vodi in udarcem.

Je osnovni model Taopatch naprav, ki je primeren za vsakogar. Možnost kombinacije z več Taopatch napravami. Izdelek je uporaben 3 leta. Za tiste, ki imajo specifične težave ali bolezenska stanja, je omogočena strokovna obravnava s strani nameščevalca.

NAVODILA ZA NAMEŠČANJE

S pomočjo video posnetka namestite naprave na tri točke na vašem telesu

POMOČ NAMEŠČEVALCA

Za specifične težave ali bolezenska stanja pokličite na 070604390

30 DNEVNO JAMSTVO

30- dnevno jamstvo za vračilo vrednosti izdelka

TAOPATCH®START

Vrhunska tehnologija in svetlobna terapija, ki pomaga telesu k naravni obnovitvi in ponovni uravnoteženosti

Paket vsebuje:

  • 3x Taopatch naprave
  • Pritrditveni trak
  • Video vsebina z informacijami in pravilno namestitev naprav

 

 

TAOPATCH®PRO

 

Paket vsebuje:

  • 3x Taopatch naprave
  • Močnejši od Taopatch START-a, ima 4 plasti nanokristalov, ki generirajo 350 terapevtskih signalov v vaš centralni živčni sistem, v primerjavi z 2 plastema in 190 signali.
  • Pritrditveni trak
  • Video vsebina z informacijami in pravilno namestitev naprav

Naši članki in novice

Zdravje. Odnosi. Znanost. Kvantna fizika.