Zaganjanje fotonskih barsov, ustvarja večjo lahkotnost za vaše telo.

 

Kaj so fotonski barsi?

Foton je svetloba. Fotonski barsi s svojimi fotoni in aktivacijo centrov na glavi, ki jih dodatno sprožimo, naredijo aktivacijo našim možganom. S tem se ustvarja samozdravljenje. Rezultat vsega tega je hitrejša in učinkovitejša sprememba, ki se jo lahko zelo hitro občuti.

Zaganjanje fotonskih barsov, ustvarja večjo lahkotnost za vaše telo in počisti vsa razmišljanja, odnose, čustva, misli in občutke, ki smo jih v kateremkoli življenju shranili in naredili pomembne. Začnemo se ozaveščati, s tem se naučimo izklapljati naš um in začnemo čutit svojo energijo in svoje telo. Poanta vsega tega je tudi ta, da fotonski barsi aktivirajo energetske centre  še močneje in hitreje jih nevtralizirajo, odblokirajo in sproščajo celotno telo. Aktivacija blokad, ki so v telesu se s fotonskimi barsi aktivirajo bistveno hitreje in učinkoviteje s tem je prehod iz ene faze v drugo fazo hitrejši.

Kaj to pomeni?

Fotonska energija in fotonski barsi aktivirajo centralni živčni sistem. S tem razbremenimo naš um, ki nas omejuje (z raznimi blokadami, strahovi in izkušnjami iz mladosti ali preteklih življenj). Res se pojavi kaos ampak ta kaos mora priti če želite narediti spremembe. Te spremembe so hitrejše učinkovitejše in trajnejše. Tukaj vidimo čisto nov postopek katerega lahko aktiviramo z dobrim namenom, dobro popotnico in dobro energijo.

S spreminjanjem svoje frekvence spreminjamo sebe.