Zaganjanje Fotonskih Barsov, ustvarja večjo lahkotnost za vaše telo.

 

Kaj so Fotonski Barsi?

 

Foton je svetloba. Fotonski Barsi s svojimi fotoni in aktivacijo centrov na glavi, ki jih dodatno sprožimo,

naredijo aktivacijo našim možganom. S tem se ustvarja samozdravljenje. Rezultat vsega tega je hitrejša in učinkovitejša sprememba, ki se jo lahko zelo hitro občuti.

Zaganjanje Fotonskih Barsov, ustvarja večjo lahkotnost za vaše telo in počisti vsa razmišljanja, odnose, čustva, misli in občutke, ki smo jih v kateremkoli življenju shranili in naredili pomembne. Začnemo se ozaveščati, s tem se naučimo izklapljati naš um in začnemo čutit svojo energijo in svoje telo. Poanta vsega tega je tudi ta, da Fotonski Barsi aktivirajo energetske centre  še močneje in hitreje, s tem pa nevtralizirajo, odpravljajo blokade in sproščajo celotno telo.

Kaj to pomeni?

Za Fotonske Barse potrebujemo Taopatch-najsodobnejši nanotehnološki pripomoček, ki združuje različne receptorje, točke Barsov z moderno svetlobno terapijo.

Fotonska energija in Fotonski Barsi aktivirajo centralni živčni sistem. S tem razbremenimo naš um, ki nas omejuje (z raznimi blokadami, strahovi in izkušnjami iz mladosti ali preteklih življenj). Tukaj začutimo in spoznamo nov, močnejši postopek, ki ne aktivira samo točke Barsov, ampak tudi kompletno telo s posebnimi svetlobnimi frekvencami in zavedanjem.

S spreminjanjem svoje frekvence spreminjamo sebe.