BOLEČINE SODOBNEGA ČASA in kako jih rešiti z napravo Taopatch®?

Danes smo bolj kot kdaj koli prej izpostavljeni okolju, ki je drugačno od tistega, v katerem smo živeli pred stoletjem. Bombardirani smo s kemičnim in elektromagnetnim onesnaženjem, ki proizvaja škodljive radijske frekvence. Vodimo sedeč način življenja, preživimo preveč časa v zaprtih prostorih in nimamo dovolj svetlobe.

Ti okoljski in navadni dejavniki so v zadnjih letih povzročili različne zdravstvene težave. Te se kažejo v nepravilni komunikaciji med receptorji in centralnim živčnim sistemom, kar vodi do kroničnih bolečin v drži.

Doslej so te težave začasno reševali s farmakološkimi, protivnetnimi, fizioterapevtskimi in kineziterapevtskimi terapijami, ki so se omejile na pokrivanje simptoma, ne pa tudi na odpravo sprožilnega vzroka.

Za trajno odpravo bolečine pa je treba spremeniti način diagnosticiranja in predpisovanja zdravljenja. Tao Technologies je patentiral  napravo Taopatch® ravno kot odgovor na te sodobne potrebe z izboljšanjem zdravja in koncentracije.

MAJHNA  REŠITEV…

Nanotehnološke naprave Taopatch® zdravijo ljudi s terapevtsko svetlobo tako, da zdravijo simptom in njegov vzrok z bliskovito hitrostjo v pravem pomenu besede.

Pravzaprav se Taopatch® aktivira zaradi telesne toplote in sončne svetlobe. Lahko ga enostavno nosite ves dan, vsak dan, brez kontraindikacij in stranskih učinkov. Ne sprošča kemikalij. Življenjska doba je tri leta.

ZA VELIKE KORISTI

S sprejemanjem valovnih dolžin od naprave celice telesa proizvedejo več energije, ki se nato porazdeli znotraj vsakega sistema, kar prinaša naslednje prednosti:

  • boljša in takojšnja komunikacija med receptorji in centralnim živčnim sistemom;
  • boljša propriocepcija in gibanje;
  • boljša zbranost možganov brez stresa (zahvaljujoč uporabi naravnih alfa, beta in gama valov s strani centralnega živčnega sistema);
  • izboljšana sposobnost sproščanja nevrotransmiterjev , ki uravnavajo stres;
  • trajna stabilizacija rezultata s stalno stimulacijo nevralgičnih točk.

TAOPATCH® JE EDINSTVEN 

Za razliko od vseh drugih medicinskih pripomočkov je Taopatch® najbolj inovativna tehnologija za zdravje in dobro počutje, ki temelji na sodobnih spoznanjih biofizike, uporabljenih v medicini.

Na tisoče primerov v Italiji, na Japonskem in v ZDA potrjuje, kako je Taopatch® v trenutku zmanjšal bolečino in popravil držo ter prav toliko primerov, v katerih je dolgotrajna terapija prinesla odlične rezultate in dokončno stabilizirala bolnike. Številne študije so pokazale tudi, kako Taopatch® izboljšuje življenja bolnikov z multiplo sklerozo in Parkinsonovo boleznijo z izidi, kakršnih prej še ni bilo.

Želite preizkusiti našo nanotehnološko napravo? Preverite tukaj.