Zagotovo ste že slišali ali že nosite naš  Taopatch® START , osnovni model, s katerim lahko začnete svoje »wellness« potovanje z našo nanotehnologijo. Z oddajanjem 190 različnih valovnih dolžin terapevtske svetlobe, lahko START spodbuja proprioceptivno-posturalno ponovno uravnoteženje in spodbudi centralni živčni sistem, da ves dan uporablja valove alfa, beta in gama. Lahko je zelo koristen pri nekaterih gibalnih motnjah, lahko sprosti mišice in zmanjša vnetje. Taopatch® #PRO pa je le še nekaj več.

To so pomembne prednosti, ki jih najdemo pri vseh naših bolnikih. V zadnjih 10 letih so to dokazale številne študije in raziskave. Z nošenjem drugih naprav Taopatch® z različnimi valovnimi dolžinami je možno pridobiti celo drugačne koristi. To je zato, ker sestavine različnih količin in vrst terapevtskih svetlobnih valovnih dolžin dosežejo različne ravni globine in delujejo na različna tkiva, sisteme in podsisteme.

Toda ali lahko nanotehnologija naredi več?

Seveda, START je primeren za začetek izkušnje s Taopatch®. Z 0,17 eur  na dan je tudi najcenejša in vsem dostopna terapija. Če pa želite višjo kakovost, lahko uživate v napravah, ki vsebujejo več tehnologije, ki lahko ponudi več prednosti.

Taopatch® #PRO, model po START-u, lahko zaradi širokega spektra valovnih dolžin, ki jih oddaja, prodre globlje v kožo in posledično v celice

 

Med različnimi valovnimi dolžinami, ki jih oddaja #PRO, je modra svetloba. Ta vrsta svetlobe spada v ultravijolično območje nizke intenzivnosti. Pomeni, da lahko doseže naše limfocite T, skupino levkocitov, ki igrajo temeljno vlogo v našem imunskem sistemu. Pravzaprav limfociti T delujejo kot »nadzorni stolp« našega telesa. Pošiljajo signale našim celicam, ki proizvajajo protitelesa, ko pridejo v stik z antigeni in drugimi možnimi grožnjami našemu telesu.

Ena študija je pokazala, da modra svetloba stimulira možgane bolj kot katera koli druga valovna dolžina svetlobe. Modra svetloba spodbuja koncentracijo in medsebojno povezanost s hitrejšimi reakcijskimi časi.

Poleg tega se je pokazalo, da del edinstvenega spektra, ki ga oddaja Taopatch® #PRO, poveča raven adenozin trifosfata (ATP) v mitohondrijih. To pomeni več energije v naših celičnih in presnovnih procesih. Celice lahko bolje opravljajo svoje naloge, dajo več energije našemu telesu in metabolizmu.

Poleg spodbujanja proizvodnje več ATP lahko #PRO spodbuja tudi večje živčno-mišično ravnovesje, boljši nadzor nad bolečino ter preprečuje in izboljša nevrološke motnje.

Te prednosti so deloma posledica dejstva, da ima Taopatch® #PRO premer 17 mm in pokriva nekoliko večjo površino (226 mm2) kot START. V primerjavi z osnovnim modelom ima 1 mm večji premer in 2 dodatni plasti nanotehnologije. S skupno 4 plastmi in 20 % večjim območjem delovanja ima Taopatch® #PRO skupaj 380 valovnih dolžin; točno dvojni osnovni model.

#PRO ima tudi večje povečanje izmenjave svetlobe (bolje izkorišča zunanjo), kar ima za posledico svetlejšo emisijo. Če ga vidite v temi s prostim očesom, boste cenili njegovo akvamarinsko svetilnost. To jo daje vsota modre in temno modre barve.

Poleg večjih prednosti, ki jih pridobimo v primerjavi s START-om, obstajajo nekatere edinstvene značilnosti, ki odlikujejo #PRO zaradi njegove velikosti in mešanice nanotehnologije:

  1. najboljši zaveznik imunskega sistema (kot smo videli, je modra svetloba zelo učinkovita za limfocite T);
  2. spodbuja endogene proizvodnje nevrotransmiterjev, povezanih z izpostavljenostjo soncu (vitamin D);
  3. podpora bolnikom z multiplo sklerozo, Parkinsonovo boleznijo ali drugimi nevrološkimi motnjami;
  4. učinkovitejši pri nevrodegenerativnih boleznih, zlasti pri starejših;
  5. boljša podpora pri bolezni pri starejših;
  6. učinkovit tudi pri težavah s kožo, saj ima širši spekter zaščite.