Taopatch lahko zmanjša vnetje in stres in izboljša spanje

Kronično vnetje povzročajo nezadostno spanje, slaba prehrana, stres, dehidracija in izpostavljenost toksinom, ki jih lahko rešujemo učinkovito s Taopatch®. Lahko se kaže v bolečinah v sklepih, artritisu, suhi koži in slabem zdravju črevesja. To dolgoročno povzroči različne patologije, kot so astma, možganska kap, težave s srcem, diabetes, Alzheimerjeva bolezen in rak.

Farmakološke terapije, ki se običajno uporabljajo za lajšanje bolečin zaradi kroničnega vnetja, služijo le k ublažitvi simptomov. Kot vemo je za odpravo vzroka potrebna uravnotežena prehrana, dobro žvečenje, izdatna hidracija, vadba in kvaliteten spanec. Tudi prava izpostavljenost svetlobi, kot kažejo različne študije v veliki meri prispevajo k zdravju, to zmanjša stres in vnetje v telesu.

Pravzaprav ima izpostavljenost oranžnim barvam, ki jih vidimo predvsem ob zori in mraku, ko je telo večinoma obsevano z infrardečimi žarki in izpostavljenost koži ni škodljiva, takoj blagodejno vpliva na sklepe.

Ko rdeča svetloba obsije kožo in prodre v celice, se mitohondriji- elektrarna celice, spodbudijo k učinkovitejši proizvodnji energije ATP (adenozin trifosfat). To poveča proizvodnjo protivnetnih in zdravilnih antioksidantov, ki pospešijo celjenje.

Valovne dolžine rdeče in bližnje infrardeče svetlobe torej pomagajo uravnotežiti vnetne učinke telesa s povečanjem celične energije in zmanjšanjem oksidativnega stresa. Številne raziskave so dokazale, da lahko optimizirajo proces celičnega dihanja v našem telesu s proizvodnjo več energije. S tem se posledično poveča delovanje celic, s čimer pospeši obnovo in zmanjša vnetje.

Dr. Michael R. Hamblin s Harvardske medicinske šole: “svetlobna terapija zmanjša vnetje in blaži stres”

Dr. Michael R. Hamblin s Harvardske medicinske šole, eden najbolj priznanih fotomedicinskih raziskovalcev na svetu, je dokazal*, da lahko svetlobna terapija zmanjša tudi vnetje in blaži stres.

Svetlobna terapija reproducira in deluje v bližnjih, srednjih in daljnih rdečih ter infrardečih frekvencah. To so frekvence, ki bi jih morali naravno prejeti od sonca. RDEČA terapija poleg povečanja energije, ki jo proizvajajo celice, poveča oksigenacijo tkiv, izboljša prekrvavitev in zmanjša stresne hormone. Zmanjša tudi mlečno kislino, vnetje in proste radikale ob tem pa se izboljša spanje.

Ko celice prejmejo zdravo svetlobo, ki jo potrebujejo, ima vaše celotno telo potencial za učinkovitejše delovanje. Izboljšana je cirkulacija in zmanjšan je proces vnetij. Terapija z rdečo svetlobo podpira tudi artritis in lajšanje bolečin v sklepih, saj izboljša pretok krvi v poškodovano tkivo.

Danes je terapija z infrardečo svetlobo prisotna v številnih fizioterapevtskih napravah za ambulantno uporabo, vendar obstaja potreba po konstantnosti in po tem, da se izvaja neprekinjeno, ne le eno uro. Nekatere študije so pokazale, da so velike koristi pri zdravljenju sklepov bolj ponoči kot podnevi.

Naša nanotehnološka medicinska naprava Taopatch® vam omogoča prav to: 24-urno svetlobno terapijo. Velikost centa, napravo lahko nosite na koži s trakom-obližem. Oddaja terapevtske valovne dolžine svetlobe, brez sproščanja kakršnih koli kemikalij ali stranskih učinkov. Skupaj s ciljnimi protokoli zdravljenja sklepov lahko Taopatch® pomaga ustaviti vnetje in preprečiti njegov nastanek.

Poleg tega, da lahko hkrati spodbuja proizvodnjo vitamina D in proizvodnjo energije v celicah našega telesa, lahko Taopatch® pomaga tudi pri uravnavanju cirkadianega ritma spanja za boljšo kakovost spanja.

V kombinaciji z zdravim načinom življenja lahko svetlobna terapija pozitivno vpliva na naravni odziv našega telesa na vnetje . Ko telo dobi zdravo svetlobo, ki jo potrebuje za proizvodnjo energije in se potrudi po svojih najboljših močeh, je manj verjetno, da bo vnetje vplivalo na naše vsakdanje življenje.