Človeško telo je pogosto definirano kot popoln stroj, primerljiv z letalskim ali avtomobilskim motorjem. Vendar bi bilo pošteno reči, da je telo tudi elektrarna, kjer so naši organi »stroji ali naprave« . Vsak od njih potrebuje energijo za učinkovito delovanje, še posebej je pri človeku za zdravje pomemben naš proprioceptivni sistem, ki nadzoruje gibanje in ravnotežje. Voda in s tem hidracija sta za telo in Taopatch bistvenega pomena.

Propriocepcija potrebuje elektriko za premikanje mišic. Presnova in gibanje sta premosorazmerna s količino energije, ki jo ima naše telo in jo daje organom, da lahko delujejo sočasno.

Torej, glede na razpoložljivo energijo, bomo lahko poganjali določeno število podsistemov. 1-kilovatni električni sistem lahko poganja eno napravo, 10-kilovatni pa lahko hkrati napaja veliko več. Pomembno je imeti dovolj elektrike in zagotoviti, da teče po telesu brez blokad ali drugih ovir.

Ste se kdaj vprašali koliko energije ima vaše telo? 

 

Številni naši profesionalni aplikatorji Taopatch® lahko to znanstveno izmerijo in vam z bioenergetskimi diagnostičnimi orodji natančno povedo, kateri podsistemi imajo dovolj in kateri primanjkuje.

Resnica je, da ima večina ljudi energijska neravnovesja , vendar jih je mogoče popraviti s Taopatch®, našo nanotehnološko napravo. Z oddajanjem terapevtskih svetlobnih valovnih dolžin  Taopatch® hrani naše telo s fotoni, podobnimi tistim, ki jih uporabljajo celice za medsebojno komunikacijo.

Lahko spodbudi proizvodnjo adenozin trifosfata (ATP) v mitohondrijih, energije, ki jo celice potrebujejo za najboljše delovanje in pospeši naše presnovne procese. Vendar je pomembno, da se to povečanje energije v našem telesu pravilno porazdeli, da dosežemo vse naše podsisteme, da bolje delujejo. Res bi bilo škoda, če bi ves ta presežek energije šel v nič.

Za premikanje proizvedene energije je za zdravje bistvenega pomena Taopatch in hidracija:

 

Poskrbite za izdatno hidracijo: svetlobna terapija je poleg tega, da proizvaja in uravnava energijo, sposobna izločiti številne toksine. Da bi njihovo izločanje potekalo pravilno, je pomembno, da je  v telesu ustrezna količina vode. Nič se ne premika brez vode, prvega transportnega sredstva in topila za vse snovi. Če ga v našem telesu ni v izobilju, se ne bo nič sprostilo. Zato je nujno, da se vsak dan temeljito hidrirate, tako da vsako uro popijete kozarec negazirane vode z nizko vsebnostjo ostankov (s količino mineralov, manjšo ali enako 55 ml) ali kar ustreza 30 ml na kilogram telesne teže.

Naše telesne celice so sestavljene iz vode in so potopljene v vodo. Jedo hranila in kisik ter izločajo biološke snovi s škodljivim delovanjem (toksine). Brez vnosa vode se toksini ne izločijo in ostanejo med celicami ter jih potopijo. Ljudje, ki ne pijejo dovolj vode, imajo na žalost veliko toksinov v telesu in umu (tako limfni sistem kot toksini, ki povzročajo beg možganov), težavo,  ki jo je mogoče zdraviti z veliko rehidracijo.

Nošenje Taopatch in pravilna hidracija z vodo sta ključna za pravilno obvladovanje toksinov in zdravje našega telesa

 

Če je telo čisto in poti niso zamašene s toksini, bo energija lažje stekla po našem telesu ter dosegla vse naše podsisteme.

Gibajte se: če želite ohraniti raven energije, se morate več gibati in potiti. Predvsem pa je gibanje potrebno za pošiljanje novega sporočila telesu. S tem zazna novo posturalno strukturo, pridobljeno z napravami, in je dobro za naše zdravje.

Telesna aktivnost namreč izboljšuje telesno pripravljenost in omogoča srčno-žilnemu sistemu, da telo oskrbi z večjo količino kisika, kar spodbuja krepitev nekaterih mišic in s tem trebušne prepone, ki igra pomembno vlogo pri dihanju. Ukvarjanje s športom pomaga preprečevati presnovne, srčno-žilne in neoplastične bolezni ter artrozo.

Kot lahko vidite, lahko Taopatch® v kombinaciji s pravilno hidracijo in telesno aktivnostjo poveča celično energijo. To lahko izboljša delovanje vseh podsistemov, predvsem za boljše gibanje, držo in ravnotežje. Tudi za obnovitev energije, ki telo lahko uporabi za izboljšanje splošnega počutja. Več prednosti o Taopatchu si lahko preberete v tem članku: prednosti Taopatch® starta.