BARSI – je posebna energetska tehnika, ki vključuje 32 točk na glavi, kjer ste shranili vse svoje misli, ideje, prepričanja, razmišljanja, čustva in drže do stvari, za katere ste v kateremkoli življenju menili, da so pomembni. Ko vam zaženejo barse je tako, kot bi na računalniku pritisnili na gumb »brisanje«.

Pravzaprav so barsi trdi disk vašega računalnika. To je dobesedno material, ki ste ga shranjevali življenje za življenjem. Z izvajanjem barsov pobrišemo datoteke, tako da teh stvari ni več v vašem sistemu in se ne pojavljajo več avtomatično.

Možganski valovi se z izvajanjem barsov upočasnijo in dopustijo dostop do vedenjskih vzorcev, sistemov prepričanj in pogledov, ki jih uporabljamo od otroštva ali še iz preteklih življenj. V resnici postajamo prisotnejši v svojem življenju, preteklost pa se ne projicira več v prihodnost na enak način. Z izvajanjem barsov v resnici spreminjamo verjetnost svojih možnosti v prihodnost.

Z barsi se telo uči prejemanja. Resnično prejemanje je dopuščanje telesu, da ustvari druge izbire in druge možnosti.

Barsi se lahko uporabljajo kot posrednik spremembe na vseh področjih vašega življenja. Ko ste pripravljeni delovati z več zavedanja, s tem začnete odpirati vrata vsesplošnemu ozdravljenju.

Znanstveniki pravijo, da pod vplivom misli, občutkov in čustev, celice postanejo bolj elipsaste, kar je prvi korak do nelagodja. Če pa vključimo zraven še medicinski pripomoček Taopatch, ki je najnovejša nanotehnologija ta z aktivacijo receptorjev in fotonov omogoča še veliko močnejšo in aktivnejše delovanje telesnega procesa. Z izvajanjem Fotonskih barsov se ta učinek na celicah odstrani in jim omogoči, da se povrnejo v bolj okroglasto obliko, kar pripomore k temu, da začutimo v telesu več lagodja in olajšanja.