Ugotovite, kako je nastal naš osnovni model in zakaj bi ga morali uporabljati za izboljšanje svojega zdravja.
Naše biološko ravnovesje se vrti okoli svetlobe. Naše psihofizično počutje je odvisno od pravilnega delovanja metabolizma in cirkadianih ritmov, ki jih uravnava svetloba, ki jo sprejemajo naše oči in naša koža.
Koža je naše tretje oko, ki lahko vidi in absorbira vso svetlobo, tudi nevidno infrardečo in ultravijolično svetlobo. Ko prejme predvsem rdečo in infrardečo svetlobo, se aktivira »fotosinteza«. Te valovne dolžine, ki prodrejo skozi kožo, dosežejo celice in ustvarijo fotokemično vzbujanje, ki povzroči, da telo proizvaja ATP, glavno energijo, ki jo vsaka celica porabi za učinkovito delovanje.
Svetloba torej pomaga našim celicam proizvesti več energije , zaradi česar lažje dihajo in komunicirajo med seboj. Fotoreceptorje imamo povsod in veliko naših proteinov je fotoobčutljivih in jih je mogoče fotoaktivirati v prisotnosti določenih valovnih dolžin. Tudi v naših možganih se nekatera področja aktivirajo le ob prisotnosti pravih valovnih dolžin.
Težava je v tem, da sodobni človek trpi zaradi presežka elektromagnetizma, ki ga povzročajo antene in elektromagnetna polja, temu pa se pridružuje pomanjkanje svetlobe zaradi sedečega načina življenja. Pri delu in bivanju v zaprtih prostorih nam primanjkuje svetlobe, ki nas vrača v ravnovesje.
Zato smo pri Tao Technologies proučevali, katere valovne dolžine svetlobe so uporabne za izboljšanje komunikacije med sistemi, da bi ponovno vzpostavili to ravnovesje in pomagali celicam proizvesti več energije, in ustvarili smo Taopatch®.
Taopatch® je prva prenosna naprava za svetlobno terapijo. Hrani se s toploto, ki jo proizvaja naše telo, in s sončno svetlobo, pri čemer oddaja fotone enake valovne dolžine proti telesu. S sproščanjem valovnih dolžin terapevtske svetlobe, ki segajo globoko, Taopatch® stimulira različna tkiva, kar daje številne koristi.
Taopatch® deluje kot dodatek svetlobni terapiji z nizkimi odmerki in izboljšuje našo biološko funkcionalnost telesa. Prispeva k proprioceptivno-posturalnemu ponovnemu ravnovesju in spodbuja centralni živčni sistem, da čez dan uporablja valove alfa, beta in gama. Zelo je uporaben pri nekaterih motnjah gibanja in lahko sprosti mišice ter zmanjša vnetje.
Izkušnje s Taopatch® se začne z našim osnovnim modelom, Taopatch® START. Velikost kovanca, meri 16 mm v premeru in manj kot pol milimetra debela, na kožo pa se nalepi z obližem.
Taopatch® je miniaturna tehnologija. Njegove komponente so zmanjšane na minimum, vendar z zelo visoko funkcionalnostjo. V njem je vgrajena mešanica nanotehnologije, to so: različne vrste nanokristalov (tanjših od človeškega lasu), ki hranijo naše telo s terapevtsko svetlobo.
Sestavljen je iz več plasti in komponent. Terapevtski sloj, sestavljen iz nanokristalov, ima dve plasti nanotehnološkega tiska, ki kopičita svetlobo in jo postopoma oddajata.
Naprava vključuje srebrna vezja, ki olajšajo prehod elektronov. Svetloba prehaja skozi prozorne materiale, njegova prevleka pa je iz hipoalergenega materiala Mylar®.
START ima te tri edinstvene značilnosti:
1) Ima 190 različnih valovnih dolžin terapevtske svetlobe z različnimi penetracijami, stimulacijami in funkcijami. Del svetlobe, ki ga lahko ta naprava izkoristi za pretvorbo fotonov v terapijo, vključuje daljno infrardečo, bližnjo infrardečo, vidno svetlobo in UV-območje A. Zato so oddane valovne dolžine rdeče, infrardeče (blizu, na sredini, daleč) in blizu modra (slednja igra temeljno vlogo v imunskem sistemu).
2) Ti fotoni pokrivajo površino kože, ki je enaka 201 mm². Imajo enako valovno dolžino kot tiste, ki jih celice uporabljajo za medsebojno komunikacijo in prinašajo številne koristi našemu telesu. Z nanosom na sistemske točke posegajo v proprioceptivni sistem, izboljšajo komunikacijo med centralnim živčnim sistemom in vsemi mišičnimi receptorji v telesu.
3) Emisija, ki je vidna s prostim očesom, je koncentrirana v rdeči barvi, vendar ima naprava oranžen sijaj v temi.
Je prenosni laser nizke intenzivnosti; nošenje pomeni prejemanje ultrašibkih impulzov v obliki svetlobe, milijonkrat manjše od svetlobnih impulzov žarnice. Zato nima kontraindikacij in ne sprošča nobenih kemičnih snovi.
Traja 3 leta. Je vodoodporen (pralne so z blagim milom in jih lahko nosite tudi pod tušem!) In absorbira udarce.
Svetlobna terapija je dodatek. Tako kot moramo dopolniti vitamin C in poskrbeti, da imamo določeno količino beljakovin na dan, moramo zagotoviti, da vsak dan dobimo določeno količino svetlobe. Taopatch® je torej uporaben za vse.
Vse informacije dobite na številki 051 340 888 ali na naši spletni strani www.taofoton.com.