Kaj je Korona virus prisilil v razmišljanje stroke in strokovnjakov?

Bravo tistim, ki so našli vitamin D. Do sedaj ni bil nobeden tako  posebno pozoren kako pomemben je ta vitamin. Ampak vitamin D je najbolj pomemben vitamin, ki ga dobimo največ iz sončne svetlobe in gre preko kože. Malo manj ga dobimo, preko hrane.

Vitamin D je glavni element za naš imunski sistem. Če ga imamo dovolj, smo lahko bolj prepričani, da ostanemo zdravi.

Kakšni so simptomi, če nam primanjkuje vitamina D?

Pogoste okužbe,

Če se vam dogaja večkrat, da imate pogoste okužbe in da se dalj časa zdravijo in da ste občutljivi in podvrženi raznim viroznim stanjem. Znanstveniki so prav tako mnenja, da pomankanje vitamina D, igra pomembno vlogo pri tveganju za raka, zlasti raka debelega črevesa, dojk, trebušne slinavke in prostate.

Depresija,

še posebej pozimi, ker primanjkuje sonca. Vitamin D igra ključno vlogo, pri vzdrževanju zdrave ravni serotonina v možganih, to je hormon sreče. Spodbuja tvorbo nevrotransmitorjev, ki so bistveni za razpoloženje, njihovo pomanjkanje pa je povezano z depresijo.

Utrujenost je vaša stalnica?

Vitamin D je bistvenega pomena za pretvorbo hrane v energijo. Če ste zelo pogosto utrujeni, lahko pomanjkanje tega vitamina pomeni, da ne absorbirate hranil iz hrane, ki jo zaužijete. Vaše telo ni sposobno, da proizvaja energijo iz tega kar pojeste, na to v veliki meri vpliva pomanjkanje vitamina D.

Bolečine v sklepih

Vitamin D, je bistvenega pomena za uravnavanje ravni kalcija in fosfatov v telesu in ima ključno vlogo pri delovanju sklepov mišic in zob, ustrezne ravni pa zmanjšajo tveganje za osteomalacijo (mehčanje in oslabelost kosti) in osteoporozo v poznejših letih.

Bolečine v mišicah

Pomanjkanje vitamina D lahko povzroči zmanjšanje mišične mase in mišičnega tkiva. Bolečine v mišicah so pogosto prvi znak pomanjkanja tega vitamina. Ta vitamin vstopi v mišične celice in poveča krčenje mišic, kar je skupaj z vadbo ključnega pomena za izgradnjo mišic in kosti.

Vitamin D lahko naše telo pridobi na 4 načine:

  • Z izpostavljanjem soncu, ki spodbuja našo kožo, da proizvaja vitamin D, kar 80% dnevnih potreb
  • S hrano, ki vsebuje vitamin D
  • S prehranskimi dopolnili
  • TAOPATCH® medicinskim pripomočkom

Kakšno vlogo pa ima TAOPATCH®  z vitaminom D?

Kdo vam garantira in zagotavlja vsakodnevno sonce?

Odgovor je nihče.

TAOPATCH®  vam to zagotavlja.

Zakaj?

Ko namestite TAOPATCH® naprave na svoje telo, se aktivira preko vaših receptorjev povezava oziroma komunikacija med receptorji in centralnim živčnim sistemom. Z oddajanjem fotonom iz te naprave telo zaznava v tistem trenutku svetlobo (kot da ste na soncu) in se začne proizvodnja vitamina D.

Kaj to pomeni?

Ne rabite biti pozorni na prehrano z vitaminom D in ni potrebno jemati dodatnih prehranskih dopolnil, to pa zato, ker vam TAOPATCH® zagotovi zadostno količino vitamina D.

Imate prednost, da ni potrebno posebej skrbeti kako boste pridobili vitamin D. Za vse to poskrbi TAOPATCH®.

Pridobili boste močnejši imunski sistem s katerim lahko preprečite ostale okužbe, Korona virus (Covid-19), gripo in prehlad, utrujenost, depresije, bolečine v sklepih in mišicah.

Ustvarili boste več energije, povečali koncentracijo, ustvarili boljšo propriocepcpijo, poravnala se bo tudi vaša hrbtenica in hkrati pa se bo  povečala vaša pozitivnost, ki prinaša dobre rezultate in seje pozitivnost med drugimi ljudmi.